Despre Noi - Saltea.md

Despre NoiÎn 2006...
Doi frați, inginerii Boris și Daniel Berd, au fost la pescuit în Delta din Carpați și vorbeau despre parteneriat pentru a schimba lumea.

Experiența lui Boris de 13 ani în materialele de construcții avansate și 20 de ani de experiență a lui Daniel în domeniul producției, designului și managementului de proiect, au condus la un parteneriat care creează produse sportive de înaltă tehnologie din fibră de carbon și scaune cu rotile.
Până în 1998, utilizatorii de scaune cu rotile, care le-au testat pe ale lui Berd le-au spus că au nevoie reală de o amortizare mai bună a scaunelor rulante. Din cauza presiunii, rănile au fost o parte foarte rea a vieții oamenilor. Având în vedere această provocare, Berd a creat Cream Foam ©, spuma super ușoară, care reduce de 5 ori presiunea. În curând, Cream Foam © a fost patentată și folosită atât în pernele scaunelor cu rotile, cât și în paturi medicale. Acum, datorită produsului avansat de amortizare, Berd a creat o tehnologie care ar putea revoluționa amortizarea la un cost mult mai mic decât Cream Foam ©. Saltea.md au inceput sa evolueze printr-o serie de descoperiri și evoluții ale produselor. Într-un astfel de tempou, a îneput dezvoltarea masivă a mobilei ușoare și produselor cu necesitate în domeniu.
Acest material extraordinar de moale și puternic este ultra-durabil și nu a influențat negativ corpul uman niciodată. Descoperirea cheiei a apărut atunci când Cream Foam © a fost turnat într-o formă care s-ar putea "relaxa" sub punctele de presiune, redistribuind presiunea în alte zone. Aceeași caracteristică s-a dovedit a da un suport uimitor pentru spinare, în saltele. Odată cu trecerea timpului, produsele predecesoare ale Saltea.md au devenit licențiate. Astfel, astăzi compania are peste 5 patente, ale produselor ce fac parte din domeniul sănătății sau confortului superior pentru oameni.
În 2008, frații Berd și-au propus să combine toate cunoștințele despre amortizare în producerea saltelelor. Structura Cream Foam © a făcut posibilă elaborarea unui produs anatomic, care ne va oferi confort și relaxare. Astăzi, uzina produce mii de saltele anual doar pentru Republica Moldova, cu termen de exploatare de peste 10 ani. Grație invenției ce datează din anul 2006, saltelele noastre pot fi vândute la prețuri mult mai mici și concurează cu cele de 2000$, asigurând sănătatea corpului uman.
De ce Saltea.md ®? Păi, de ce nu? O denumire simplă, ușor de reținut și clară. De ce violet? Este o culoare superbă și are semnifică – tratarea oamenii cu regalitate. Astfel, frații au găsit modalitatea în care să producă saltelele, ca oamenii sa aibă nevoie de ele. În prezent ei se concentrează pe crearea altor produse la fel de minunate!
 • CONTACTE
 • Telefon:
  +373 (69) 00 96 92   -   (24/7)

 • E-Mail:
  saltea.md@gmail.com

 • Showroom:
  str. Vasile Alecsandri, 137, et. 2

 • Orar de lucru:
  Luni-Vineri: 10:00-17:00
  Sâmbătă: 10:00-15:00
  Duminică: dormim